Privát terápiák

Nagyon sok szeretettel várom....

.... azokat a kedves pácienseket, akik úgy érzik, az életük megrekedt, esetleg olyan sorsfordító dolog történt az életükben, mely megrendítette önbizalmukat, tetterejüket.

Az első, amit amit a rendelőbe érkezve tapasztalhat, az a megnyugvás érzése. Kilépni a hétköznapi élet stresszes forgatagából és egy kellemes környezetbe lépve, halk zene mellett ellazulni a legjobb dolog. Biztosítom Önt, hogy ebben az egy órában egy finom tea mellett sok felismerése születik majd, amelyek megoldásokat jelentenek majd az életében. Rövid időn belül átlát majd az Önt körül vevő érzelmi háló bonyolult szövevényén és egy letisztult, világos kép tárul majd Ön elé saját életéről.

Ki ne szeretné megtalálni a kulcsokat élete égető problémáira? Menyugtató lesz a tudat, hogy a megoldások kulcsa az Ön zsebében van! Minden egyes kulcs segít majd letisztázni kapcsoltait és a szeretet-teljes megoldások útján haladva feloldani -akár régi, talán még gyermekkorból fakadó- konfliktusait is. Egy egész életen át hordozott sérelmek súlya alól szabdulhat fel. Emberi kapcsoltai "meggyógyulnak", és élete harmonikussá válik. Ha alvásproblémái voltak, a vegetatív idegrendszer nyugalmi állapota miatt pihentető éjszakái lesznek. Belső félelmei, szorongásai elmúlnak és a lelki béke állapotába kerülve élvezheti életét, felfedezheti, hogy nap, mint nap mennyi és mennyi boldog pillanat adódik, ami mellett elsuhanunk, mert a problémáinkra fókuszálva észre sem vesszük őket..

Ha Ön is szeretné megváltoztatni az életét, várom szíves jelentkezését időpontegyeztetés miatt:

'Dr Márkus Barbara

Tel.: 0036- 20 - 53 99 221

atudatoselet@gmail.com