Bemutatkozás: 'Dr.Márkus Barbara

Boldog vagyok... Van egy csodálatos fiam és a Jó Isten ajándékaként gyönyörű Családom, kedves Barátaim... Szeretem az embereket. Társaimmal segítek a rászorulókon, szegény családokon,  és mindig örömmel fogadok bárkit, aki csatlakozni szeretne Önzetlen Szolgálatunk  tevékenységeihez, vagy az alapítványunkhoz.

Szeretek új kapcsolatokat teremteni, és nem utolsó sorban tanulni másoktól, de nagyon szeretek tanítani is. Szeretek egy jó tea mellett hosszasan elbeszélgetni. Imádom a zenét és énekelni. Mindig szeretek új helyeket és új dolgokat felfedezni a világból. Becsülöm a barátságokat és igyekszem ápolni. Imádom az állatokat. Ha ráérek, festek, fotózok (akár hajnalban, vagy éjszaka is), rengeteget olvasok, kertészkedem. Szeretem a pezsgő nyarat, a színpompás őszt, és mindent, ami csak van és létezik!!! :

Végtelen boldogsággal tölt el, hogy az lehet a munkám, ami a szívem belső útja is egyben. Örömmel hozom létre kurzusaimat, ahol nagyon gyakran örök barátságok születnek a mindig tartó közös tapasztalás csodálatos és izgalmas útján. Együtt fejlődhetek magam is a tanítványokkal és általuk is. Köszönet érte!

 

"The fruit of silence is prayer The fruit of prayer is faith The fruit of faith is love The fruit of love is service The fruit of service is peace" (Mother Teresa)

Érdemes boldogan élni!

Ha vágysz a boldogságra, vagy szeretnéd magőrizni, tarts velem ezen a nagyszerű utazáson, amit úgy hívunk: ÉLET!

Elkalauzollak olyan helyekre, ahol találkozhatsz Önmagaddal, megismerheted a legbensőbb rezdüléseidet és beleavatkozhatsz a tudatalattid legmélyebb részeibe, hogy életedbe tudatosan teremtsd meg a BOLDOGSÁGot és a BŐSÉGet! Gyere velem oda, ahol nyoma sincs az aggodalomnak, a félelmeknek, a szorongásoknak, csak a szeretet és harmónia tiszta forrása alakítja a napjaidat, melyek úgy telnek, ahogy azt megteremted!

Anthony De Mello idézetek

A madarak és a virágok azért boldogabbak...

2013.01.26 20:20
A madarak és a virágok azért boldogabbak az embereknél, mert nincs fogalmuk a jövőről, nincsenek szavaik, és amiatt sem nyugtalankodnak, hogy mit gondolnak róluk társaik. Ezért tökéletes képei Isten országának. Ne izgulj hát a holnap miatt, a holnapi nap majd gondoskodik magáról. Minden napnak megvan a maga baja. Ti keressétek elsősorban az Isten országát, s minden más gondotok is megoldódik...

Ha felkapcsolnád a tudatosság lámpájának a kapcsolóját...

2013.01.26 20:16
Ha felkapcsolnád a tudatosság lámpájának a kapcsolóját, ha a nap folyamán figyelnél magadra és környezetedre, ha a tudatosság tükrében úgy látnád magadat, mint ahogy az arcodat látod tükröződni, vagyis pontosan, tisztán, olyannak, amilyen, a legkisebb torzítás és hozzáadás nélkül, s ha ezt a tükröződést megítélés és elítélés nélkül figyelnéd, akkor mindenféle csodálatos változást érezhetnél...

Beszélgetés a Mesterrel

2013.01.26 20:12
„- Lehetek a tanítványod? - Csak azért vagy tanítvány, mert szemed zárva van. Mihelyt megnyitod, már nem lesz mit tanulnod tőlem, vagy bárki mástól. - Mi szükség van akkor Mesterre? - Hogy megláttassa veled, mennyire haszontalan dolog Mesterre hagyatkozni. A Mester a tanulásnak és a bölcsességnek is pártfogója volt.   - Tanultságra úgy teszünk szert - mondta...