Szeretettel ajánlom első könyvemet...

Könyv:

Kettős valóság

Engedd a változást

Ajánlom e könyvet mindazoknak, akik eljutottak életük azon pontjához, hogy feltegyék a kérdést önmaguknak: „Ki vagyok én?”. Ez az egy kérdés határozza meg lényünket. Ez hajt bennünket nap, mint nap a fejlődés és tapasztalás útján.

Ez a kérdés fogalmazódik meg bennünk, amikor levegőt veszünk, vagy testünk csodálatos és összehangolt munkáját figyeljük. De ez foglalkoztat bennünket akkor is, amikor észrevesszük, hogy az anyag határain túl létezik valami más is, ami fizikai érzékeinkkel nem tapasztalható, de létezésével kapcsolatban egyre több felismerésünk születik. Számtalan jel érkezik számunkra a hétköznapok rohanásában, amely arra késztet bennünket, hogy megálljunk egy pillanatra és ráeszméljünk létezésünk eredetére, jövőjére és okára.

A könyv megírása évek óta tart, hiszen saját fejlődésem is megállíthatatlanul halad a maga útján. Így az új felismerések mindig új gondolatokat szültek, melyek újabb adalékokat jelentettek az íráshoz.

Úgy érzem, most jött el az a pillanat, amikor mindezt az Olvasó elé kell tárnom. Itt az idő, hogy ebben a kaotikusnak tűnő, ideges világban, ahol napjaink teljesítmény-orientáltak, ahol nincs idő az emberi kapcsolatok ápolására, a szeretet átélésére, csak a félelmeink és szorongásaink hálójában vergődünk, megálljunk.

Ez a könyv adjon egy biztos pontot, ahol a megoldódás, feloldódás, letisztulás folyamata elkezdődhet. Őszintén remélem, hogy azok a felismerések, amelyek számomra is útmutatást adtak, és logikus megértést szültek, az Olvasó számára is térképként szolgálnak majd, hogy megértse élete egyéni küldetését és az emberiség közös feladatát.

 

CD:

Kettős valóság

A szeretet hangjai

Szívből ajánlom könyvem mellé ezt a cd-t. Hallgatóját a szeretet rezgéseibe emeli, az általa adott zenei élmény megnyugtat, feltölt. Jóleső hallgatni háttérzeneként, de egy relaxáció alkalmával is segíti a belső csendben való elmerülést.

Ezúton köszönöm zenészkollégáimnak, hogy a hangom alá csodálatos zenei világot varázsoltak és munka közben velem együtt emelkedtek a szeretet hangjaiba.

 

A könyv az ajándék cd-vel megrendelhető, illetve megvásárolható:

e-mail cím: atudatoselet@gmail.com vagy telefonon: 0036 20 53 99 221

Kapható a Cédrus könyvesboltokban és a Napházban Sopronban

Budapesten a Sri Sathya Sai Baba szervezet központjában. Telefon: 0036 20 33 45 100

 

 

 

Vélemények a könyv olvasóitól:

 
Drága Barbi! 
Nem is tudom, hogy kezdjem, annyi minden van bennem, annyi mindent adott nekem a könyved… és éppen a megfelelő időben került a kezembe, életem egy nehéz időszakában. Sok mindent megéltem, a legfájdalmasabb lassan 10 éve, az akkor 3,5 éves kisfiam édesapjának elvesztése volt. Egész életemben - de ennek hatására különösen - kerestem a válaszokat, hogy megértsem az életem, lelkileg helyre rakjam és ne szenvedésként, tragédiaként éljem meg a velem történteket. Ehhez szükségem volt kapaszkodókra és sok könyvet elolvastam, ami alapján azt gondoltam, tudom a válaszokat. A jelenlegi élethelyzetemben viszont rá kellett jönnöm, hogy mégsem olyan egyértelmű bennem minden… a könyved viszont az eddigi tudásomat olyan módon rendszerezte és pakolta helyre, mintha „rendet raktak volna bennem”. Valahogy minden eddigi ismeret, gondolat, érzés, hit a helyére került és világ kerek egész lett. És végtelenül egyszerű. Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik úgy gondolják sok mindent tudnak, de van az életüknek egy olyan területe, ahol mégsem olyan könnyű megoldani a problémákat. Köszönöm, hogy megismerhettelek és azt is, hogy megosztottad velünk mindazt, ami Benned van 
Szeretettel: Brigi

 

Édes drága kicsi Barbi!
Hallgatom a dalaidat, betölti a szobát és a lelkemet, olvasom a könyvedet, (egyenlőre még sajnos túlságosan mohón), tegnap este hazaérkezésem óta. Bőröndöm még úgy, ahogy letettem, csak a piperetáskám került ki belőle, az esti zuhanyzáshoz. Valami hihetetlen jókedvem támadt mióta megismertelek, és most kezdem érteni az egész lényed mitől ilyen elfogadó, és bölcs és boldog.
Megfertőztél Barbika, át tudnám ölelni az egész világot! Majd ha lecsendesedett bennem ez a hihetetlen szeretetfeltöltődés, és képes leszek újra koncentráltabban elolvasni a könyvedet, beszámolók róla oké? :-)
Nagyon köszönöm, sokszor-sokszor puszillak!!!!!
Zsuzsa :-)

 

Drága Barbi!

Te egy csoda vagy! A lényed, a könyved és az éneked! Köszönöm, hogy tanítottál, hogy tanítasz!

P. Judit

 

Kedves Márkus Barbara!

A mai napon egy nagyon kedves hölgy ismerősömtől kaptam ajándékba a könyvét. Tiszta szívből gratulálok hozzá. Én 5 évesen az édesapámat vesztettem el. Előtte nap még becsempésztek hozzá a veszprémi kórházba de ez másik történet. A könyve remélem sok emberhez eljut és megváltoztatja a gondolkodásukat. Még egyszer tiszta szívből gratulálok! Jó egészséget kívánva egy ismeretlen ismerős!
Tisztelettel:

Z.Péter

 

Kedves Barbi!
Köszönöm, hogy megírtad ezt a csodálatos könyvet, melyet én is magaménak tudhatok! Sok bölcsességet, szeretetet és elfogadást tanultam belőle. Hihetetlen erő sugárzik a könyvből!!!! Szeretném én is megtanulni az elfogadást, az elhunyt elvesztését úgy megélni, elfogadni ahogy Te tetted!
Gratulálok! :-))

 

Szia Barbara!

Csodálatos napom volt!!!

Tegnapeste a könyved 1/3 részéig jutottam... nem bírtam letenni, de az álom mégis legyőzött. Most is sietek hogy tovább olvashassam.

 

Figyelemmel követem munkásságodat, és büszke vagyok rá, hogy ismerhetlek!

L. Ervin

 

Sikerült elérnem a boldogságot, hála Önnek és a jó tanácsainak. Nagyon boldog vagyok. És nagyon köszönök mindent.

Fleisz József

 

Szia Barbi!

A könyvedet most kezdtem másodszor olvasni. Letehetetlen. Jegyzetelni fogok belőle. Már ma is tanított , majd elmesélem! Sokat segítettél! Sajnos nem férsz a zsebembe, mindig magammal vinnélek. Sokat kell még tanulnom. Nagyon az út elején járok, de egyre több az angyali segítőm.

Edit

 

Szia Barbi!

A könyvvel végeztem, majd még biztos előveszem egy idő múlva. Van egy-két ilyen könyv az éjjeliszekrényemen amiket már olvastam, de időnként újra beleolvasok. Mindegyiknek van egy hangulata, energiája, és amelyik éppen passzol az enyémhez, vagy érzem, hogy felfelé visz, az a nyerő! Egyik  kolléganőm már kölcsönkérte. Talán egy ilyen könyv is elindíthat valakit egy szebb úton, vagy legalábbis vezetheti jó irányba. Mondjuk feléd. J  Egyébként a múltkori kurzus-gyakorláson is nagyon sokat tanultam, és változtam is úgy, hogy nem is akartam, csak más rezgéssel keltem másnap, és azóta is próbálom ezt tartani. Olyan békés, elfogadó állapotba kerültem. Persze néha kizökkenek, de aztán vissza. Teljesen másképp érintenek dolgok, mint korábban. A könyvön sokat sírtam, és nagyon megérintett és a hatása alatt vagyok. Köszönöm! Puszi!

Eszti

 

 

Drága Barbika!

Remek a könyv. Az éjjel 1ig olvastam, nem bírtam letenni. Most is olvasom. Nagyon szép. Ríkatós.

Rózsi néni

 

 

Nagyon jó a könyv!

Fél évvel ezelőtt –mielőtt még nem jártam hozzád és nem ismertem meg egy másfajta gondolkodást- nem biztos, hogy mindent felfogtam volna. De most már igen! Köszönöm.

G. Robi

 

Csodálatos vagy! Mert segíteni tudsz!

Tegnap ismét végig néztem a fotóidat és annyira megnyugtat és rendbe tesz!!!

Főleg így a könyv elolvasása után még jobban értem az indiai képeket!

Akkora hatása van a könyvednek!!! Hihetetlenül átértékelődtek bennem dolgok!

Köszönet érte Neked!!!

Angi

 

 

Nagyon jó a könyv! Nagyon örülök neki, ebben a könyvben tényleg minden benne van amire pont most szükségem van .tiszta szívből halas vagyok érte, nagyon sokat sírtam, aminek szinten örülök.

Sz. Beus

 

Örülök, hogy meghívtál és úgy döntöttem, hogy elmegyek. Elolvastam a könyvet. Készülök a következő beszélgetésre. De addig még újra elolvasom. Örülök, hogy megírtad az első könyved! Segít tudatosan figyelni dolgokat, magamat, másokat. Kíváncsian várom a következőt.

Sz. Irénke

 

A KÖNYVED NAGYON JÓ MÁR SZÁZ OLDALT ELOLVASTAM NEM LEHET LETENNI OLYAN HOGY NÉHA SÍRSZ ÉS KÍVÁNCSI VAGY MIT REJTEGET A KÖVETKEZŐ LAP GRATULÁLOK AMIT EDDIG OLVASTAM NEM CSALÓDTAM BENNE MOST MÁR ÉRTEM MIÉRT ÍRTAD MINDIG AZT HOGY HA ELOLVASOM A KÖNYVED SOK MINDENT MEGÉRTEK. EGYSZERŰEN NÉHA NEM ÉRTEM HOGY LEHET A FÖLDÖN EGY ILYEN CSODÁLNI VALÓ EMBER MINT TE OLYAN KEDVES VAGY ÉS CSODÁLNI VALÓ EMBERKE. ANNYIRA ÖRÜLÖK HOGY RÁD TALÁLTAM KÖSZÖNÖM HOGY VAGY NEKÜNK.

LIZI

 

„Drága Barbikám!
Szívemből köszönöm azt a csodát, amit megosztottál velünk.
Minden mondatából csupa szeretet sugárzik, mert a szeretet TE magad vagy!
Ölellek ♥”

Némethné Marika

 

Olvasom a könyvedet, nagyon inspiráló, erőt adó, felemelő. Nehéz elhinni, hogy a két nő ugyanaz! Az, aki elveszítette a gyermekét és az, aki olyan szeretettel tud mosolyogni, mint te. Ebbe pl. én belefásultam, belekeseredtem, belehaltam volna.
Nem akarok nagy szavakat használni...mit is mondjak. Talán az egy jó kifejezés, hogy vonzz a könyved, mint egy mágnes.
Öllelek Barbi!

K. Ilona

 

 

SZIÓKA!

A KÖNYVED ELOLVASTAM, LETEHETETLEN. SIRTAM IS, ÉS NEVETTEM IS. NAGYON SOK ÉRZELEM KAVAROG BENNE. SZOMBATON 4 KOR ÉBREDTEM ÉS ADDIG NEM ÁLLTAM NEKI FŐZNI, AMIG NEM VÉGEZTEM VELE. Nagyon tetszett, bár még bennem is kavarognak érzések a leírtakkal kapcsolatban, amit még nem raktam a helyére. De úgy gondolom egy jó könyv ilyen, hogy még elolvasás után is piszkálja az ember fantáziáját. J

ANCSA

 

Barbikám!

El kell mondanom neked mennyire segítségemre volt a könyved az utóbbi hetekben, hónapokban. Sok kérdésemre megkaptam a választ, segítséget, lökést, hogy másképpen közelítsem meg a dolgokat és hogy nem minden fekete vagy fehér.... csodálatosan szavakba foglaltál mindent, mindent, amit nem értettem. Már most biztos, hogy többször fogom elolvasni a könyvedet! Annak idején, amikor Bátorkát elveszítettétek, sehogy sem értettem, hogyanis vagy képes ezt így elfogadni, sosem beszéltünk róla, hiszen az ember nem szívesen feszegeti az ilyen mélyenszántó érzéseket. Nekem nagyon maradandó élmény, meghatározó pont, hiszen akkor találkoztam először a halál fogalmával és akkor is egy kisgyermekével...sosem felejtem el, csak álltam ott földbe gyökerezett lábakkal...viszont most segítettél megérteni. Nem véletlenül került a kezem közé a könyved és az sem véletlen, hogy pont most! KÖSZÖNÖM! Szeretettel ölellek!
Kriszti

 

DRÁGA KEDVES BARBI!!!!

VÉGRE ELOLVASTAM A KÖNYVEDET!! RÁDÖBBENTEM MILYEN KICSI PORSZEM VAGYOK A VILÁGEGYETEMBEN .HA KÉPZEM MAGAM MILYEN NAGY IS LEHETEK.A SZERETET ÉS AZ ÖSSZETARTÁS NAGY PORFELHŐVÉ ALAKULHAT AMI MINDENRE KÉPES LEHET.EGYÜTT KÉZ A KÉZBEN MILYEN CSODÁS DOLGOKRA LEHETÜNK KÉPESEK!!!VÉGIG SÍRTAM A VÉGÉT A KÖNYVNEK. OLVASTAM MÁR SOK ÉRDEKES KÖNYVET DE ÉLETEM EGYIK LEGTANULSÁGOSABBAT MOST.KÖSZÖNÖM NEKED EZT A CSODÁS ÉLMÉNYT HOGY EGYIKE LEHETTEM AKIK OLVASHATTÁK EZT A NAGYSZERŰ KÖNYVET..
KÖSZÖNÖM
LIZI

 

Szia Barbi

 

Most olvastam el a könyved, köszönöm, magaddal ragadtál az úton.

Nagyszerű élmény volt. A történetből tanultam a legtöbbet. Minden tanulmányomhoz a könyved volta hab a tortán.
 

Ölellek: Mia

 

Kedves Barbara!
Sikerült megvennem a könyvedet. Köszönöm neked ezt a csodát. A benned levő hatalmas szeretet átsugárzott a könyv lapjaiból. Szeretetteljes ,hosszú és nagyon boldog életet kívánok neked !!!
Erika

 

Drága, drága Csillag!

Nagyon köszönöm Neked ezt a csodálatos könyvet. Nagyon jól írsz, a szavaidnak súlya, ereje van.  Sokszor elérzékenyültem. Visszarepítettél az időben, és újra átéltem azokat a csodákat, amiknek részesei lehettünk Indiában. Ugyanakkor pedig felhívtad a figyelmemet olyan dolgokra, amiket szeretünk a feledés homályába burkolni. Köszönöm. Újra el fogom olvasni, és bejelölöm azokat a részeket, melyekkel még bizony van dolgom.

A CD is nagyon gyönyörűséges. Az ember mennyire mohó. A jóból sosem elég. Még hallgattam volna tovább a dalaidat.

Köszönöm, hogy erőt adtál. Köszönöm, hogy kiragadtál  az állapotomból, és továbbsegítettél. Mennyire igaz, hogy néha egy szó, egy mondat az ami az embert átsegíti a megrekedt pillanataiból.

Áldás vagy Te Nekünk!

Szeretettel ölellek: Ibolya


Imádom a könyvedet!!! A világ legszebb könyve!! Köszönöm Neked!!! Nagyon jó tanáraim vannak!!! Van kitől tanulom a szépet és a jót!!! Köszönöm,hogy a tanítványod lehetek!!! Nálad jobb Mestert nem kívánhat magának senki sem!! Kohlmann Vera

 

Lassan befejezem a könyved, már csak pár oldal van vissza..., megrendítő, felemelő egyben! Nagyon nagy hatással van rám, tudtam h el kell olvasnom! Köszönöm! Annyi gondolat kavarog, tört fel bennem, amit csak részben fogalmaztam meg magamnak eddig, szavakba nehéz volt önteni. Te könyvedben megtaláltam, tisztán, érthetően megfogalmazva! A gyermekkorom gondolatai, a kamasz kor dilemmái. Aztán nekem is a gyermek áldás, a szüléskor feltörő érzések, gondolatok, történések...,azóta sem feledem őket... Még mindig keresem a válaszokat. Nagyon nagy élmény lehetett India, szinte láttam az írásod alapján a Sai Babával való találkozásod, érzéseid. Köszönöm h átadtad, megosztodtad velünk olvasókkal ezt az élményt! Azt kívánom h még több ilyen írás szülessen a tolladból! Csak megerősítettél az utamon, a te példád alapján, h jó felé megyek! Köszönöm. Áldás!

Holop Anna

 

 

További gondolatok a könyvel kapcsolatban:

klikk: Riportok, Interjúk   menüpontban