Vélemények a kurzusról

További vélemények:

atudatoselet.webnode.hu/forum-hozzaszolasok-/

 

A kurzuson át megélteket nehéz pár sorban összefoglalni. :)

     Mivel véletlenek nincsenek, a legjobbkor kerültem és kerültünk a legjobb helyre. :) Barbi és kis csapatunk által, Velük, együtt lettünk egyre többek, nyílt meg előttünk a világ és elsősorban ismertük meg önmagunkat. Persze a Mi nyitottságunk, hogy megértsük és elfogadjuk a miértekre kapott válaszokat, nagyban megkönnyítette munkánkat, elsősorban magunk megismerése terén. Barbi megmutatta, hogy a csoda mindegyikünkben, bennünk, a szívünkben lakozik. :)        

     Szóval, ha az élet bármely területén úgy érzed, megrekedtél, nem tudsz tovább lépni, úgy érzed, a múlt nap, mint nap „kísért”, nincs önbizalmad, nem tudod elfogadni Önmagad, vagy csak új energiákra tennél szert és nem utolsósorban barátokra van szükséged, ne habozz! Új utazás veszi kezdetét, mert Barbi puszta jelenléte is inspiráló, energiákkal feltöltő, na de az új ismeret, ami által mintha egy varázsszemüvegen át, új dimenzióból szemlélheted az eddig is körülötted lévő világot... Dióhéjban összefoglalva, nincs már bennem kérdés, nincs önmarcangolás, megérkeztek a válaszok, szeretettel és szeretetben élni olyan egyszerű és szép, csak remélni tudom, hogy egyre többen leszünk! Nem utolsósorban igaz barátságok köttettek, mert azt kaptam, amit adtam, szeretetet!

Köszönöm, Barbi! ;)

F. Szilvi

 

 

     Tavaly novemberben hallottam egy kedves ismerősömtől,hogy van valaki,aki tudna segíteni nekem abban, hogy testileg-lelkileg leküzdjem magamban a betegségtudatomat. Aztán februárban fel is hívtam Barbarát.....
     Invitált a tavasszal kezdődött önismereti tanfolyamra. Azt mondta, megváltozik az életem, sokkal boldogabb ember leszek és ezt a környezetem is tapasztalni fogja.
     Így történt! Megtanultam szeretni önmagamat, türelmes vagyok a családommal, nem vagyok már hepciás, sokat mosolygok és ha ismerőssel találkozok vagy telefonon beszélünk, szép napot kívánok neki.
     Azt is tudom, hogy minden a fejben dől el, a gondolataim előbb-utóbb formálják az életemet, de rossz dologra nem szabad gondolnom! Tudatosan mindig szép és jó gondolatok jönnek elő, nagyon figyelnem kell erre, hát van, amikor kalandozna az elmém a múltban, a betegségen, de én ezt nem engedem! Azt tanultam: ez a TUDATOSSÁG! Igen, most tanulom az életet és igazából jó dolgok történnek velem.
    Nagyon kedves, barátságos embereket ismerhettem meg a kurzuson. Segítjük és keressük egymást. Jó együtt lenni velük!
Én most már remekül érzem magam! Amit tudtam megtettem annak érdekében, hogy ne kelljen együttélnem a negatív tudatommal. Az orvosok pedig megtették azt, ami az ő feladatuk volt....
    Kedves Barbi,kedves kis Csapat! 
Köszönök mindent, köszönöm,hogy befogadtátok Péteremet (a párpomat) is, egyébként ő is sokat változott velem együtt. Minden szépet és jót kívánok Nektek! És ne feledjétek: ITT és MOST! Bízzátok magatokat az élet sodrására, éljetek a mának, használjatok ki minden lehetőséget! Ne merengjetek a múltban!
   További még boldogabb életet kívánok Nektek, Kedveseim! 
    Nagyon sok szeretettel:
          
K. Kata