Lélekterápia

Bejelentkezés: 'Dr Márkus Barbara 003620 - 53 99 221
 
 

Az emberiség káosza:

     Lassan húsz éve, hogy munkám során különböző emberi problémákkal találom szemben magam. Számtalan depressziós, pánikbeteg, skizofrén, párkapcsolati válságban agyon gyötört férfiak és nők, reszkető és szorongó gyerekek szavait, érzéseit hallgattam. Ültek már a rendelőmben elmagányosodott és kiégett vállalkozók, milliomosok, hatalmukat gyermeikre erőszakoló szülők, talajt vesztett és tévelygő spirituális útkeresők, gyógyulni akaró függők, allergiások, terméketlen nők és boldogtalan férjek. Voltak már rákosok, kisgyermekek, kamaszok, felnőttek és idősek, önbizalomhiányos emberek, és még sokan mások... Mindig, amikor egy-egy új „esettel” találkozom, a mai napig is megdöbbentő számomra az a sokszínűség, ahogyan belső harcaink ezerféle formában képesek testet ölteni. A folyamat szinte végelláthatatlannak tűnik. A problémák pedig újra és újra ismétlődnek, újabb és újabb körökben. Emberek, akik a lelki békét és a boldogságot hajszolják keresve az igazi örömöt, a könnyedséget az életben.
     A káosz egyre mélyebbre hatol lelkük szigetén, a szomorúság szöget ver életükben, a kilátástalanság és tehetetlenség különböző formákat öltve nehezíti napjaikat. Minden esetben úgy érzem, hogy hiába a sok-sok tanfolyam, terápia, tanácsadás, könyv, csupán részmegoldások születnek, amikor az EGÉSzet kellene egy varázsütésre rendbetenni. Különben mindig jönnek újabb és újabb feldolgozatlan lelki és fizikai terhek.
     Egyre inkább megértettem, hogy a részletekben való kutatás nem megoldás. Gyermekkorunk boncolgatása csupán részben érteti meg a forrásokat, de legtöbb esetben felmenti az embereket a jelen felelőssége alól. A családállítások, regressziós hipnózisok, különböző jó és még jobb módszerek, csak a továbbanalizálás kaotikus fonalaiba keverik bele az emberi elmét, mivel a részletek mozaikjait szedegetik csak. Mégis mi lehet a megoldás a teljes gyógyulásra? Miért van az, hogy a problémák egyre csak ismétlődnek?
 

Megoldás:

     Egyetlen módszer az, ami sokéves tapasztalataim alapján kialakult bennem és most már együttműködő partner esetén sikerrel vezethet a végső megoldáshoz...
     Az ELME játékainak megismerése a kulcs. Nyitottnak lenni, hogy feltárhassuk. Így ismerhetjük meg teljes önmagunkat. Gondolataink beidegződései, a külvilágra adott érzelmi reakcióink meghatározzák lényünket. Meg kell ismernünk elménk útvesztőit, hamis, illúziórikus képeit, átsuhanó csapda-gondolatait. Leleplezni és átalakítani. 
     Néha félünk meglátni mindezt és ezzel szembesülni. Én azonban azt hiszem, hogy nem szabad attól félni, amit meglátunk, igazából attól kell félnünk, amit nem látunk meg. Hiszen meglátni annyit jelent: megvilágosodunk abban, min kell dolgoznunk. A többi már csak a döntésünkön, következetességünkön és erős akaratunkon múlik, feltéve, ha eljutunk odáig, hogy "így már nem mehet tovább, meg akarom  változtatni"!
     Ha mindezt megismered magadban, akkor saját életed irányítójává válsz, látásod már nem torzítja el a valódi lényeget. Ha megtalálod a "látás" mibenlétét, egész egyszerűnek fogod érezni az utat. És ezután eldöntheted majd, hogy továbbra is a részletekkel, a lényegtelennel szeretnél foglalkozi, vagy a lényeg megismerésével felfedezed az ÉLETed.
A LEGLÉNYEGESEBB, HOGY MEGLÁSSUK, 
HOGY A MENEKÜLÉS MILYEN FORMÁIT VÁLASZTJUK.

 

Lehetőség:

Ha készen állsz minderre, Veled leszek, amíg szükséges segítelek, de csak addig amíg el nem érjük, hogy a "receptet" teljes mértékben megismerd és alkalmazd. Nem lényeges, hogy meditálsz, vagy imádkozol, hogy vallásos vagy, vagy gurukat imádsz, a lényeges, hogy megismerd Önmagad. A tisztánlátás erejének képességét ajánlom a gyógyulásodhoz. Ha úgy döntöttél, hogy befejezed a kifogások gyártását, hogy képes vagy meglátni a lényeget, megnyered az ÉLETed!
 
Szeretettel várlak...